top of page
  • RdB

Kinderfeestje


Gisteren had Rico-Jay zijn eerste feestje van 2 kindjes uit zijn klas. Een survival-feestje waar Rico uiteraard niet aan mee kon doen. Omdat iedereen dat toch wel sneu vond, vroegen ze hem te komen, na afloop, als ze samen zouden gaan eten. Hoe lief, toen alle kindjes bij aankomst heel hard en enthousiast "Ricóóó!!!!" riepen. Rico-Jay straalde! Eindelijk hoort hij er ook bij. Rico-Jay genoot en dat was duidelijk te merken, hij voelde zich goed, en na toch wel een héle lange periode zagen wij weer 'onze clown' tevoorschijn komen. Heerlijk! Wat geweldig om dan ook nog de melding te krijgen dat er nóg een bijdrage is geleverd naast de bijdrage aan de sponsorrit! Dankbaar!

#feestje #donatie #doneren #sep2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page