top of page
  • RdB

Een goed begin van de dag


Hoe goed kan je dag beginnen? Het zonnetje scheen, tape om ook de andere voet voor het zwikken en een kaart speciaal voor Rico uit Duitsland van een onbekend iemand die had gelezen dat hij dol op kaartjes is. De toon van vandaag was gezet...

De dag begon zo leuk met die kaart... Met beide jongens op school hoopte ik op z'n minst 1,5 uur voor mezelf te hebben, lees: huishouden, papierwerk e.d. Ik kwam bedrogen uit; school belde om half tien dat broer Ryan zat te huilen van de hoofdpijn en of ik hem op kwam halen. Snel vloog ik in de kleren en waagde de gok op de fiets, ik móest weten of ik het zou halen, binnen 15 minuten op school zijn. Wat een tegenvaller, bij de eerste bocht lag m'n tong al op m'n hielen en wenste ik dat ik opa Aggie had gebeld. Op school aangekomen trof ik Ryan bij de directeur in zijn kamer aan. Hijgend en puffend wilde ik hem mee nemen, maar werd even staande gehouden door Rico's juf; Rico klaagde zo over zijn verzwikte enkel.

Heel vervelend maar 2 achterop de fiets.....

Kreeg al geen adem bij het idee dus Rico-Jay moest blijven, voetje hoog en het zou vanzelf 12 uur worden... Ryan verdween thuis in de 'donkere' kamer en om 12 uur mengde zich Rico bij de ziekenboeg. Met beiden in bed konden er toch nog wat mama-uurtjes afgestreept worden.

#kaart #Ryan #hersenschudding #ziekenboeg #sep2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page