top of page
  • RdB

Aanvraag EDS test


Yesss! Eindelijk, na jaren van vragen, voorstellen, bidden en smeken, waarop ontkennend werd geantwoord, zijn we vanmiddag bij de (beste?) kinderarts van het MST geweest op advies van zijn eigen chirurg en de trauma arts, welke in no-time de ernst van het testen op Ehlers Danlos in zag nadat de fysiotherapeute het wel heel bijzonder vond dat zijn voet zo extreem flexibel is na zo'n ongeluk.

Ehlers Danlos Syndroom is een erfelijke bindweefselaandoening. Er betaat verschillende types EDS. Ik heb de diagnose EDS type 3, het hypermobiliteits type..

De aanvraag ís weg met de mededeling dat hij z.s.m. getest moet worden, waar dat dan ook in Nederland zo snel mogelijk kan. Voor Boston van belang voor ze allemaal slangen in Rico-Jay stoppen of gaan opereren. Ook Rico-Jay was in jubelstemming waar het onderstaande filmpje uit voort kwam. Helaas kreeg hij 2 uur later weer vreselijke buikpijn en ontdekte ik een scheur in de naad bij zijn stoma...

#filmpje #liedje #sep2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page