top of page
  • RdB

Omdat het leven geen feestje is


Omdat het leven niet altijd een feestje ís.. Zo ook gisteren, huilend en met vlagen schreeuwend van de pijn.

"mama, wat kunnen we doen? "

riep Rico-Jay meermaals tussendoor.

Ik kon er geen antwoord op geven, het ziekenhuis hier doet niks, durft niks, begrijpelijk maar oh zo frustrerend. Dus hield ik zijn stoma en de koorts maar in de gaten en gaf hem de gevraagde medicijnen.

Het moment dat hij daar zelf om vraagt ís voor mij een graadmeter hoe erg het ís, onhoudbaar voor Rico. Toen er al 2 uur niks uit t stoma kwam ben ik maar eens gaan bellen met zijn stoma verpleegkundige uit het AMC. Zoals het haar klonk leek het inderdaad een verstopping dus enkel vloeibaar naar "binnen" en laxeren. Inmiddels loopt het stoma, zij het dat het nog niet de juiste kleur heeft maar....

We hebben het weer gered.

#ziek #verstopping #dunnedarm #okt2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page