top of page
  • RdB

Dikke eikels


De nacht goed doorgekomen werd Rico-Jay wakker met 'handelbare buikpijn', en was goed te pas.

Zo goed, dat hij wel graag mee wilde een uurtje naar het bos om 'dikke eikels' (kastanjes) te zoeken. Lekker de buitenlucht in en beweging, dat moest het worden vandaag.

Een uur later waren ze al terug, Rico met buikpijn en voetpijn, broer Ryan duizelig en hoofdpijn.

Eind van de dag was het weer raak, een uur nadat hij met buikpijn en kruik in bed lag, was de pijn wéér niet te harden. Na één fruitsmoothy, drinken en 2 tucjes....verder geen vast voedsel! Schiet mij maar lek!

Ik besloot zijn chirurg en kinderarts te mailen met de vraag wat ik nog meer kon doen of laten en mijn angst weer in dezelfde situatie te belanden als toen met die dikkedarm. Binnen no_time kreeg ik een reactie terug:

"als het zo vaak en heftig ís, ís het beste, denk ik, Rico een paar dagen bij ons op te nemen ter observatie"...

De actie's om Rico-Jay naar Amerika te helpen vliegen ons om de oren, wat hartverwarmend!

Knutselwerkjes welke verkocht worden onder het mom "van een kind, voor een kind" waarbij de Gamma diverse benodigheden sponsort, fotoshoots, georganiseerde feesten waarbij een donatie aan Stichting Rico-Jay centraal staat en zelfs een schilder uit England welke 50% van zijn omzet wil doneren. In diverse winkels staan doneerpotjes, mensen bakken cake's en er wordt niks onaangeroerd om een bijdrage te kunnen leveren. Ontroerend mooi waar we dagelijks stil van kunnen zijn. Zo bijzonder dat mensen zo begaan kunnen zijn met een kind.

#handelbarebuikpijn #sponsoracties #dikkeeikels #buikpijn #okt2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page