top of page
  • RdB

Drie x een schoon bed


Vandaag een rustig dagje voor Rico-Jay want broer Ryan had een feestje. Een beetje spelen op bed, met mama de cavia's knuffelen, en een lekkage als bonus... Terwijl Rico al lang op 1 oor lag, was er in Notter het 'Slotfeest Twents Zitmaaier Team', georganiseerd door Hurry Vd Riet, waar ook gedoneerd werd voor Stichting Rico-Jay To America. Zojuist ontving ik het bericht dat er maar liefst 480 euro is gedoneerd. Waanzinnig, waar een buurtschap groot in kan zijn! Ontzettend bedankt lieve mensen!!

En net als je dan met je oogleden op je knieën nog een poging doet, alle lieve, meelevende en steunende berichten te verzamelen zie je in je ooghoek Rico-Jay snel uit zijn bed schuifelen. Lekkage! Waar het toch allemaal vandaan komt ís me een groot raadsel, stuur Rico naar de badkamer en bekijk de schade....

Voor de 3e X het volledige bed en ik begin vast met afhalen. Rico-Jay wacht stilzwijgend tot ik hem kom helpen, de plak en het voetverband er af. Op bed meld hij mij dat hij nu op de pijn zit te wachten en verbaasd kijk ik hem aan. "mijn darmen zijn heel stil maar er zit nog wel wat in en die lucht moet er ook nog uit en als het er dan uit komt heb ik weer pijn.. ".

Het stoma kijkt me bleek aan en ik bedenk me dat ik er wellicht ook niet meer charmant uit zie. Alsof hij mijn gedachten kan raden vraagt Rico-Jay of ik moe ben en terwijl ik wat mompel en zijn voet en stoma verzorg; "mama, ik probeer even te slapen hoor "..... Tuurlijk kerel! Beiden in de hoop dat we snel klaar kunnen zijn..

#moe #lekkage #slapen #schoonbed #okt2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page