top of page
  • RdB

Afscheid


Vanmorgen van zus en broers afscheid genomen die speciaal voor het uitzwaaien aanwezig waren, het afscheid viel mee en er kon zelfs gezongen worden in de auto. Het enige doel op dit moment van Rico-Jay is weer naar huis gaan en weer 'gewoon' kunnen eten..

"ik ben blij dat ik naar het ziekenhuis ga want nu gaan ze me eindelijk helpen dat ik weer kan eten"

Fingers crossed!!

Bij aankomst godzijdank een 1 persoonskamer, echter de douche moesten we delen met de buren. Ik had al hele visioenen van vaders (dat tref ik altijd) die alle onwenselijkheden achterlieten en zag mezelf al met 1 oog gericht op de deur van de buren onder de douche staan.

Totdat ik vertelde van de ringworm... We moesten direct verhuizen naar een kamer met een eigen douche ivm besmettingsgevaar.. Wat kan je dan soms blij zijn dat je kind iets besmettelijks heeft, althans, volgens het protocol. Een grote 2 persoonskamer was het resultaat☺

Zijn chirurg kwam langs met het behandelplan/observatieplan; Morgen, dinsdag, nog babyvoeding, en vanaf woensdag 'gewoon' eten, om te forceren. Klinkt misschien vreemd maar de artsen proberen er achter te komen waarom Rico steeds verstopt en of dit misschien aan een bepaald voedingsmiddel ligt. Alles wat hij naar binnen werkt moet worden bij gehouden en ook het stoma houden ze in de gaten. De pijn moet geregistreerd worden en zo kunnen de artsen sneller ingrijpen als het weer mis gaat. Dat zou dan na ongeveer 3 dagen zijn... Het weekend..

#okt2015 #AMC

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page