top of page
  • RdB

"Dit is nu eenmaal mijn leven.."


De hele ochtend keek Rico-Jay er naar uit; jarige broer Ryan! Toen hij er dan eindelijk met papa was moest er een hoop worden ingehaald, spelen, gek doen, en lol trappen. Rico had zijn eigen drie, gekregen, leesboekjes mooi ingepakt met een sleutelhanger en een mooie tekening. Groot was dan ook de verrassing dat ook híj nog een kado kreeg.

Wéér deden ze mee aan Emma tv en aan het eind van de middag gingen ze nog samen patatjes eten.

En toen ging het weer even mis; buikpijn...

De hele dag wordt nu de plas bijgehouden en uitgerekend of het genoeg ís want hij ís in die paar dagen gewoon al meer dan een kilo aangekomen.

Rico heeft (vooralsnog) zijn eigen vaste, verpleegsters, de fysiotherapie ís aangevraagd en hij word nu goed in de gaten gehouden. Fijn!

Toen Ryan weer met papa naar huis moest, had niet alleen Rico het er moeilijk mee maar ook Ryan, die in tranen uit barste.

Rico hield zich nog even heel stoer door te zeggen "tja, dit ís nu eenmaal mijn leven"..

om vervolgens, na het uitzwaaien, zèlf in tranen uit te barsten.

Volgende week ís het vakantie dus ze zullen heus nog een paar keer terug komen.

Om dit te bevestigen zei ik dat ik ook nog wel schoon ondergoed nodig had en kwam er bij die gedachte al weer een brede glimlach tevoorschijn.

Zo fijn ook vandaag de brief te mogen ontvangen uit Boston waarin staat wat ze met Rico gaan doen als hij straks naar Children's kan! Neem van mij aan dat je daar echt niet binnen komt als ze niets voor je kunnen betekenen.

Maar goed,

Eerst rekening betalen dan tickets halen!...

#okt2015 #AMC

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page