top of page
  • RdB

Liever vla


Om half 9 zat Rico-Jay er klaar voor, 'de grote verrassing'.

Hij vloog grote broer Rick dan ook gelijk om de nek toen hij samen met Daphne, zijn vriendin, binnen kwam. Speciaal voor Rico-Jay 'even' op en neer naar Amsterdam want vanmiddag moest er weer gewerkt worden.

Bij het uitzwaaien van Rick en Daphne was de volgende omhelzing voor papa en broer Ryan, die een mooi kado van Tamara mee namen, een nieuwe eigen zwartepieten pet.

Wat een gezellige dag!

s' Avonds na het douchen en alle verzorging zouden we er samen een mooi feestje van maken met de mee gebrachte knoflooksaus en het stokbrood van Salvatore uit Haaksbergen en wilden we Robert Zandstra feliciteren met zijn verjaardag...

En dan kijk je je kind aan die zich te pletter eet in het stokbrood en toastjes met knoflooksaus,

zo erg dat het zuchten en steunen, wat hij al de hele dag doet, al harder gaat.

Op mijn vraag waarom hij toch door gaat met eten als hij vol zit: "mama, ook al zit ik vol, ik ga toch door, dat ís wat de dokter wil. Dan kan hij straks weer zeggen dat hij niks voor mij kan doen want dat kon eerder ook niet...." en bleef maar zuchtend door eten.

Ik kon t niet aan zien en heb de toastjes weg gehaald. Hij is dat eten allemaal zo zat dat hij nu zelfs zegt,

"ik vond die eerste paar dagen wel leuk dat ik weer alles mocht eten maar nu ben ik er zat van, mijn buik blaast steeds zo op! Zo gauw ik thuis ben wil ik weer alleen vla eten want toen voelde ik me goed"...

#vla #eten #ziek #buikpijn #okt2015 #AMC

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page