top of page
  • RdB

De Liedjestovenaar


Weer een dag verder met 2 leuke bezoekjes van een mama en een lotgenootje met leuke en minder leuke ervaringsverhalen. Rico vond het superleuk het meisje nu eens te ontmoeten waar hij al zo vaak over had gehoord. Vanmiddag kwamen opa, oma en Ryan. Rico-Jay weer helemaal blij want er kon ondanks de steeds tussendoor aanwezige steekbuikpijnen toch nog fijn gespeeld worden en gezellig samen naar het theater waar de liedjestovenaar haar liedjes ten gehore bracht.

Wat was dát leuk! De moeite waard om even op haar site rond te neuzen.

Langzamerhand wordt ook het afscheid steeds minder zwaar, zeker met de wetenschap dat het nu vakantie is en het voor papa, opa en oma wat makkelijker is nu naar Amsterdam te komen. Vanavond zouden we er weer een feestje van maken met de mee gebrachte aardbeien door opa en oma maar de buikpijn gaf roet in het eten dus besloten we dan maar even te gaan wandelen, goed voor de buik en even een frisse neus halen.

Rico-Jay zou Rico niet zijn als hij zich méér bezig hield met een ander dan met zichzelf en zag kennelijk aan mijn gezicht dat ik enigszins vertwijfeld en/of bezorgd keek... Daarop bedacht hij dat hij maar even een liedje voor me ging zingen...... Opdat alles goed komt...

#liedjestovenaar #deliedjestovenaar #filmpje #okt2015 #AMC

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page