top of page
  • RdB

Samen slapen


Vanmiddag ging daar de bel weer, ja hoor;

Hurry Vd Riet kwam weer gezellig een bakkie doen en kwam de donatie van 345 euro, voor 'Stichting Rico-Jay To America' brengen welke tijdens het feest van Club Bizar ism Paalbroek FM & Hurry's Farm was opgehaald. Enorm dankbaar nam Rico-Jay het in ontvangst en inmiddels is het ook al bijgeschreven op www.ricojay.fund

Omdat Rico-Jay weer wat beter te pas is en hij de trap weer mag gebruiken werd het na 4 maanden weer tijd om boven te slapen. Zowel broer Ryan als Rico zag er tegenop en ik ging even terug in de tijd toen zus Renée-Denise en haar broer ook liever samen op 1 kamer sliepen op die leeftijd en vroeg ze of ze het leuker leek om Ryan's bed naast Rico's bed te zetten. Beiden vlogen elkaar om de nek, dat leek ze geweldig! Dus zorgden Henk-Jan en Renée-Denise voor de kleine verbouwing. Beiden blij en tevreden lagen ze er in half zeven al in.

#okt2015 #Hurry

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page