top of page
  • RdB

Kinderarts, Traumaarts, Revalidatiearts..... en gevuld speculaas


Vandaag moest Rico-Jay gezien worden door een (kinder-)revalidatie arts op verzoek van zijn trauma-arts. We moesten bij de arts-assistent zijn dus we hielden ons hart vast... Voorzichtig vroeg ik bij de balie of we ook nog dé revalidatie arts te zien zouden krijgen. Mijn vraag werd bevestigd met de mededeling dat deze arts-assistente bijna volleerd revalidatie arts was dus vol goede moed wachtten we tot Rico-Jay werd opgeroepen.

Wat een verademing nu ook eens ècht een arts te treffen welke 'meedenkt' met een kind! Rico's angst zich te stoten op de plek waar de wond zat is nogal aanwezig ondanks dat hij ter bescherming er een kousje om heen heeft en hij toch best vorderingen maakt.

Ook het nog pijnlijke litteken zorgt daar natuurlijk voor. Ze vroeg of Rico wel goed slaapt en of hij nog wel eens over het ongeluk droomt. (wéér hield ik mijn adem in...) Rico slaapt redelijk en wíl niet meer aan het ongeluk denken, was zijn reactie.

Toen Rico even naar de wc moest zei deze arts-assistente dat hij eventueel wel 'hulp' kon krijgen voor die angst maar als zijn eigen fysiotherapeute al zó'n vertrouwensband met hem heeft, als dat hij liet merken, komt dat vanzelf goed en moet je niet nóg meer mensen om hem heen willen..... Wat een geweldige arts, ZIJ SNAPT HET!

En wat zijn voet betreft....zoals alle betrokken artsen nog steeds van mening zijn; Het heeft tijd nodig. Chappeau aan de revalidatie arts uit het Roessingh!

Vervolgens ontvingen we vanmiddag een supermooi bericht;

Brood en Banket Bakkerij Oonk Bakkerij van het Jaar en meervoudig winnaar van diverse vakprijzen, sponsort 300 stuks gevuld speculaas welke door Henk-Jan mogen worden verkocht t.b.v Stichting Rico-Jay To America.

Het gevuld speculaas a +/- 200 - 250 gram ( c.a 5 persoon's) wordt verkocht voor 5 euro p.st. via https://www.facebook.com/henkjan.vanderholst

#okt2015 #BakkerijOonk

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page