top of page
  • RdB

Indische Pandancakes


Onvoorstelbaar!! Bij de start van haar actie voor Stichting Rico-Jay To America had ze het voornemen om voor 1000,- Indische pandancakes te bakken en te verkopen. Vele nachten stond de oven bij Linda van Ravensbergte branden, ze moest en zou die 1000 euro halen. Totaal verrast overhandigde ze ons vanmorgen een cheque van méér dan 1000 euro! Waarbij ook extra giften zijn gedaan door vrienden en bekenden. FANTASTISCH! Voor Rico-Jay en Ryan zelfs nog een kado mee genomen en konden we zelf de cake ook proeven... Voor degenen welke het niet kennen: zelden zó'n lekkere, luchtige en verse cake gehad! En... dit betreft een 'tussenstand' want Linda blijft door bakken voor Stichting Rico-Jay To America! Wat een waanzinnig topmens! *Een hele cake ís te bestellen voor 16 euro. (20 plakken)

#okt2015 #pandancake

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page