top of page
  • RdB

Military


Het ís weer een paar dagen goed gegaan...

Rico-Jay kwam vanmorgen al beroerd naar beneden en als hij dan vraagt of hij even bij mij mag zitten, weet ik dat het menens is.

Stilletjes kroop hij op schoot en begon weer 'weg te zuchten'. Ik vroeg of hij pijn had, zachtjes antwoordde hij dat hij zich beroerd voelde, misselijk, hoofdpijn en duizelig. Dus ik liet hem drinken en wat zout eten.

Na een paar minuten zei hij dat hij in mijn bed ging liggen en ik liet hem van mijn schoot af, zag dat hij meermaals bijna omviel en bij het bed aangekomen bijna moest overgeven. Toen ik uit de badkamer een emmertje haalde om te voorkomen dat ik weer moest dweilen, deed Rico zijn T-shirt weer aan en zei dat hij toch wel graag naar school wilde proberen want hij wilde zo graag extra werk doen...

Rico is dus naar school gebracht en we hopen maar dat het weer over gaat.

To the point van deze mededeling: Als er nu nog 1 arts durft te zeggen dat het bij Rico-Jay tussen de oren zit, (zonder ooit iets te hebben nagekeken,) dan denk ik dat ik niet meer voor mezelf in sta! 😈

Vandaag ontvingen wij ook het onderstaand bericht via Facebook:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Military Boekelo - Enschede

5 november om 14:22

Beste Militaryfans,

Military Boekelo – Enschede 2015 was er één om in te lijsten. Geweldige sport, heerlijk weer en veel, heel veel bezoekers.

Naast genieten van een fantastische week van de Military werden we ook geconfronteerd met een serieuze aangelegenheid waaraan we onze aandacht moesten schenken. Namelijk de zeer vervelende familieomstandigheden waarin onze coördinator veiligheid Henk-Jan van der Holst in verzeild is geraakt. Zijn zoon Rico-Jay lijdt aan een ernstige darmaandoening. Dit betekent veel ziekenhuisopnames met een onduidelijk toekomstbeeld.

Er is echter een goede kans dat Rico-Jay via het Children’s Hospital Boston een behandeling kan krijgen met zicht op een goede afloop. Natuurlijk wil iedereen dat Rico-Jay weer kan leven als een gewoon jongetje. Om de kosten te dekken is er een stichting opgericht: Stichting Rico-Jay to America.

Als we met elkaar de handen ineen slaan en iedere individuele betrokkene een donatie verricht komt een behandeling in Boston sneller dichterbij. Het bestuur van Military Boekelo – Enschede heeft reeds een donatie hiervoor gedaan.

Bij deze willen wij graag een beroep doen op onze relaties om ook te doneren.

Alle kleine beetjes helpen. Dit mag op:

NL87 INGB 0007 0516 15 t.n.v. Stichting Rico-Jay to America.

Op de foto's hieronder is Rico-Jay te zien tijdens Military Boekelo – Enschede 2015.

Rico-Jay en zijn familie waren uitgenodigd om naar het paardenspringen te komen kijken.

Ze hebben erg genoten van deze dag.

Meer informatie over het leven van Rico-Jay en mogelijkheden om te doneren vind je op: http://www.ricojay.com/

Namens team Boekelo alvast hartelijk dank!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat fantastisch, zoveel betrokken mensen!

Enorm dankbaar voor nóg meer gulle giften aan Stichting Rico-Jay To America om Rico-Jay naar Boston te kunnen laten kunt u zien via het onderstaande filmpje 'Donaties deel 2'

#paard #military #donaties #nov2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page