top of page
  • RdB

Oude telefoons gezocht!


Vanmiddag was Rico-Jay vrij en leuk aan het spelen met zijn speelgoed totdat grote zus Renée-Denise binnen kwam en voorstelde even te gaan fietsen. Dat hoefde Rico geen 2 X gevraagd te worden! Gezellig een half uur door het park fietsen en aansluitend naar zijn fysiotherapeute welke Rico ook behoorlijk liet zweten. De dag was daardoor om 7 uur al voorbij, ondanks 'opblijfavond' en lag hij uitgeteld in bed, vast dromend over een geslaagde dag. Wat ontzettend lief en fijn dan s avonds alle berichten binnen te krijgen met zulke geweldige donaties aan Stichting Rico-Jay To America, fantastisch en waanzinnig bedankt!

De organisatie van de sponsorrit beheert de Facebooksite Rico Jay to America en het is ze wéér gelukt iets te bedenken om voor Stichting Rico-Jay te collecteren:

Wat een super idee! Via de FB site kan er contact worden opgenomen om oude telefoons in te leveren.

#oudetelefoons #collecteren #nov2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page