top of page
  • RdB

Rustdag


Het zat er aan te komen, de buikpijn nam de laatste dagen al weer toe en àl vroeger stond hij aan mama's bed zijn beklag te doen om de laatste uurtjes bij mama in bed af te wachten tot het minder werd.

Vanmorgen werd het niet minder dus werd er een rustdag ingelast met veel slapen.

Dat ging niet helemaal vanzelf, liever was Rico-Jay naar school gegaan want de voordracht morgen op school voor sinterklaas moet perfect zijn.. Het duurde even voordat hij begreep dat iets minder perfect beter is dan géén voordracht omdat hij te ziek is...

Zijn Pieten pak ligt klaar, en ook al is hij er strontverkouden bij (leuke woordspeling) en hoest hij zijn longen uit z'n lijf, morgen zal hij er bij zijn als sinterklaas op school arriveert.

#rustdag #buikpijn #verkouden #dec2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page