top of page
  • RdB

Pakjesdag


Eindelijk was het dan zo ver, de pakjes waar Rico-Jay al een week naar heeft mogen kijken en welke bezorgd zijn namens een hele gulle gever via de Zonnebloem mochten vanmorgen, na vele liedjes gezongen te hebben, open gemaakt worden. Samen met broer Ryan want het kon haast niet anders, volgens Rico, dat het ook pakjes voor Ryan waren, dús voor hun samen.

Een voor een werden ze met zoveel enthousiasme uitgepakt dat alleen dát al het aangezicht waard was. Wat fantastisch! Héél hartelijk bedankt lieve gulle gever!!!

De dag werd vervolgens dankbaar besteed met goocheltrucs, stuiterballen maken, schrijven en tekenen totdat het even dreigde mis te gaan door de buikpijn en misselijkheid....

Even naar bed en een halve domperidon hielp uiteindelijk zodat Rico er weer bij kon zijn toen eind van de middag de opa's en oma's kwamen, want ook bij hun was sinterklaas geweest. Wat een feestdag!

Een hele leuke, bijzondere dag kan weer afgesloten worden met enorm veel plezier. Bij deze bedanken we dan ook alle Pieten en sinterklaas voor een waanzinnig mooie dag!❤❤

#pakjesdag #zonnebloem #dec2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page