top of page
  • RdB

Van een kind voor een kind


Vanmiddag kwamen Anke van het Ezeltje en Gea van de Hendrikahoeve met 3 van hun kinderen ons de waanzinnige opbrengst bekend maken van hun actie "van een kind, voor een kind" , kaarsjes, kerstballen, kaarten, vogelhuishuisjes en zoveel meer wat door een kind gemaakt is en verkocht t.b.v. Stichting Rico-Jay To America.

€ 2.777, 93 ...ONVOORSTELBAAR!!

Bij deze willen wij dan ook Anke, Gea en de kinderen enorm bedanken voor hun tomeloze inzet evenals een ieder welke hier een bijdrage aan geleverd heeft.

Jeetje.... Dit hadden we toch niet kunnen bedenken... ❤❤❤

Donaties deel-3 2015 is ook klaar, waarin we een ieder wederom enorm dankbaar zijn voor zijn/haar bijdrage. Elke donatie is bijzonder, hoe groot of klein ook, zonder jullie steun en giften kan Rico-Jay niet geholpen worden in Children's Hospital Boston.

Vaak krijgen we de vraag wat het verwachtingspatroon zal zijn van Rico. Dat is er niet.

We hebben enkel nu een aantal vergelijkingen van mensen met vergelijkbare aandoeningen en een enkel kind wat reeds vele malen in Nederland is geopereerd zonder succes.

Ook weten we dat door de verschillende aandoeningen (dolicho-megacolon, alpha-1 antitrypsine deficiëntie, ehlers danlos) - ziekte is zo'n rotwoord, ándere aandoeningen ontwikkelt kunnen worden zo lang er verder niets onderzocht of gestabiliseerd wordt.

Een optimale inwendige mens is toch van belang voor een gedegen levenskwaliteit...

Daarom is het van belang dat Rico zo snel mogelijk naar Boston kan en jullie maken deel uit van onze strijd om dit te bewerkstelligen waarvoor onze eeuwige dank!

#dec2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page