top of page
  • RdB

'je bent de beste moeder, vijne kerst'


De kerstdagen zijn weer voorbij, waarin we het enorm gezellig hebben gehad met ons gezin en familie, maar ook een dag rust hebben ingelast waarin we met de jongens gezellig op de bank films hebben gekeken, films welke zij graag wilden zien, en ze waren énig!

Vandaag een 3e kerstdag ingelast, gewoon omdat het zo lekker is even niks te moeten...

Stilletjes nog nagenietend van de mooie tekeningen van Rico-Jay en de lieve tekst van zijn broer welke ze als kerstskado ingepakt onder de boom hadden gelegd en maken we de balans van deze kerst op;

Met 2 sterfgevallen in onze kennissen-en familiekring, 1 dierbare welke nog vecht voor haar leven, en vele zieken om ons heen, mogen we ons gezegend prijzen dat Rico-Jay op dit moment 'alleen nog maar' de nachten of 's morgens vroeg wakker wordt van de buikpijn en overdag het af kan met even in bed en niet het ziekenhuis....

#dec2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page