top of page
  • RdB

Een jaar verstreken


Oliebollen tijd... en een jaar verstreken.. Een jaar gaat in vogelvlucht aan ons voorbij;

1e paasdag welke tot diep in de nacht in het ziekenhuis eindigde, de lieve neuriënde arts in Duitsland waar we altijd terecht kunnen en welke we nu al tijden niet te pakken krijgen, lekkages en koortsdagen, het inschrijfformulier van Children's Hospital Boston.. , Rico-Jay 's 1e echte feestje ondanks ziek zijn, het einde van het tandeloze bekkie, een beloofde manometrie... , het eerste filmpje van grote zus, Het ongeluk in de Waarbeek, maanden op bed en vele, vele ziekenhuisbezoeken, de KPN klasgenoot, verlies van de 'kaarten-tante', opnieuw leren lopen, diagnose van EDS er bij, de oprichting van de stichting, de vele daaropvolgende acties, een nieuwe school, En post, heel veel post!

Zo ook weer vandaag, kwam daar een hele lieve, mooie kaart uit Australië met foto's en een presentje. Zomaar... van iemand die we niet kennen, zo lief!

Morgen... de laatste dag van het jaar.. worden de oliebollen gebakken en denken we nog heel even terug, aan iedereen die het mogelijk maakt onze strijd te strijden.

Maar ook aan hen, die óók dagelijks lijden!

#dec2015 #oliebollen

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page