top of page
  • RdB

Compliment van juf


Al een paar weken zien we het aankomen, Rico-Jay raakt uitgeput en dat is met name thuis te merken aan zijn kribbige gedrag, tussendoor maar met name aan het eind van de dag en de nachtelijke buikpijn. Vanmorgen kon hij amper uit bed komen en toen hij om acht uur duf aan kwam lopen met kringen onder zijn ogen die zichtbaar aanwezig waren, en ik hem voorstelde lekker terug te gaan naar bed, kreeg ik de volle laag; Hoe kón ik dat toch bedenken!

Natuurlijk was hij moe maar het is zo leuk op school en Rico wil toch echt niks missen... "want ik heb gisteren zelfs van juf een compliment gekregen dat ik zo veel gedaan heb en ik wil verder."

Zo super allemaal om te horen, te zien en te ervaren wat een doorzettingsvermogen het mannetje heeft maar soms moet hij even gas terugnemen om erger te voorkomen.

Vanmiddag uit school dus lekker even geslapen en relaxed op de bank met de lego gespeeld. Eind van de dag was het gelijk te merken en om 19.00 uur was Rico al weer in dromenland.

Een hele opluchting toen ik de mail uit Boston kreeg waarin stond dat zij, ondanks de diagnose EDS, hun behandelplan NIET zullen wijziging. Er kon, indien gewenst ook een EDS gespecialiseerde arts toegevoegd worden waarbij ik uiteraard die beslissing aan hun heb gelaten.

Wat een verschil met onze ervaringen in Nederland...

Tussen al het geregel van verzekeringen, boekhouding en andere zaken kregen we toch ook weer een waanzinnige donatie van hele lieve mensen waar ik persoonlijk al enorm veel respect voor had en nu nog meer: lieve Ali & Soreh bedankt!

#compliment #juf #geenwijziginginbehandelplan #jan2016

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ninja

bottom of page