top of page
  • RdB

De zon gaat weer schijnen


Het is zaterdag en de regen komt met bakken naar beneden. Grote zus Renée-Denise is er wel maar het wekelijkse wandelingetje of even fietsen zal het vandaag niet gaan worden dus we moeten ons binnen vermaken. Rico-Jay zit op de bank een filmpje te kijken en we houden een beetje een lummeldag.

Terwijl ik de website aan het bijwerken ben kreeg ik zojuist onderstaand bericht waar ik weer even stil van werd...

WAT GEWELDIG van Ollie en Vera van Back to the GOLDEN YEARS!!! De zon is vandaag voor ons weer gaan schijnen, dank jullie wel! XXX ------------------------------------------------------------------------------------------------- "Lieve FB vrienden en GOLDEN YEARS leden .... Mag ik even jullie aandacht ? Ik ben sinds 6 maanden lid van Rico's dagboek . En wat ik allemaal voorbij heb zien gaan, heb ik echt te doen met Rico. Daarom hebben wij besloten om daar wat aan te doen . Maar wij kunnen het niet alleen daarbij vragen wij ook jullie hulp . Rico-Jay heeft een zeer zeldzame darmziekte waardoor hij dagelijks buikpijn heeft, misselijk is en last heeft van duizeligheid. Artsen in Nederland kunnen hem niet helpen. Het Amerikaanse kinderziekenhuis misschien wel, maar dat gaat de familie zo’n 40.000 euro kosten. Elke dag pijn, elke dag veel verdriet, elke dag geen kind kunnen zijn. En dat als 7 jarige.. gun deze jongen een euro alle kleine dingen zijn zo belangrijk. DUS! Zoals jullie weten vieren wij op 5 Maart 2016 onze eerst lustrum jaar van GOLDEN YEARS . Dit is wat wij willen en gaan doen .

*bij het ophangen van de jas vragen wij 1€ (meer mag altijd )de gehele opbrengst gaat naar Rico.

*bandleden, DJ's, licht & geluid en wij van GOLDEN YEARS doen ook een bijdrage voor Rico.

*Ook gaan wij op zoek naar sponsoren die Rico een warm ❤willen toe dragen. (Mocht u er 1 van willen zijn, Stuur me dan ff een PB) Lieve groet Vera en Ollie ❤" ---------------------------------------------------------------------------------------------------

#BacktotheGoldenYears #Ollie #Vera #jan2016

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ninja

bottom of page