top of page
  • RdB

Ninja


De vrije schooldag heeft zijn vruchten afgeworpen, tot zo ver, want Rico-Jay was beter te pas dan gisteren. Nu kon dat ook want hij had het rijk alleen vandaag met papa die zich ook niet lekker voelde dus bankhangen had de hoogste prioriteit 😉

En terwijl mama met broer Ryan naar de oogarts was ter voorbereiding van de oogoperatie welke zijn schele oog zal laten verdwijnen, werd het pak bezorgd voor het schminkfeest deze week op school.

Natuurlijk moest dat gelijk gepast worden en voelde Rico zich als een èchte ninja gelijk stukken beter. 😃 Die momenten, zo dierbaar...

Wat ontzettend fijn te zien dat Rico niet vergeten wordt, wéér 2 geweldige donaties! Dank S vd L & Lorette !

Achter de schermen gebeurt er ook best veel, op allerlei gebied, ter voorbereiding en ter verbetering, alles om Rico's leven zo 'gewoon' mogelijk te laten verlopen maar óók om hem zo snel mogelijk naar Boston te helpen. Fijn die betrokkenheid te mogen ervaren want zonder dát lukt het ons niet dus enorm dankbaar daarvoor. XX

#ninja #feb2016

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page