• RdB

Jubileum Troostdekentje


Vandaag heeft Rico-Jay weer heerlijk even gezwommen met vriendje Timo en het ging góed!

Bij thuiskomst maar eventjes kunnen uitrusten want we gingen Margo Loopik, oprichtster van Het Troostdekentje feliciteren met haar eerste jubileum.

In 1 jaar tijd is het haar zelfs gelukt een Troostdekentje Gelderland, Zuid-Holland zuid en Bollenstreek te realiseren door de vele vrijwilligsters welke zich allemaal hard maken om zieke kindjes te voorzien van een troostdekentje of zorgenvriendje.

Rico-Jay en Ryan konden nu eindelijk de haaksters zelf bedanken, wat ze deden met 2 tassen wol. Wat werden we hartelijk ontvangen, er was drinken en gebak en Rico durfde zelfs de dames, welke zeer geïnteresseerd waren, zijn stomazakje te laten zien. Erg mooi de bedrevenheid en het enthousiasme te zien van de dames welke zich keer op keer inzetten voor 'zomaar een onbekend kindje'.

Thuisgekomen was de dag voor Rico al weer voorbij en lag hij al voor zevenen in diepe slaap.

#feb2016 #Troostdekentje

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven