• RdB

Meisjes-de-jongens


Vanmorgen begonnen we bij de tandarts: Zo fijn een goede tandarts te hebben met kennis van alles wat Rico-Jay en Ryan mankeert. Rico's tanden liet ze dan ook voor wat het was, zo lang hij geen last heeft, vallen de slechte melk-kiezen er vanzelf uit.

Broer Ryan kon er niet onderuit en moet vanwege zijn pijnlijke kaken nog 2x terug komen..

Daarna gingen we mama's 'roots' bewandelen: de Wesselerbrink, de hoge berg en de kinderboerderij in Enschede met de bijbehorende verhalen, van 'Meisjes-de-jongens', hutten bouwen en het rijden op de pony van de kinderboerderij. Bij thuiskomt, toen de verdoving er uit was bij Ryan werd het een flesje drinkvoeding in plaats van eten en moest Rico 'nog iets doen' met papa.

Mama werd naar de zonnebank verbannen want het is een verrassing... voor morgen..

#feb2016 #meisjesdejongens

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven