• RdB

Logeren bij grote zus


De voorjaarsvakantie is bijna voorbij en ook deze vakantie zou geen vakantie zijn als er geen logeer partijtje zou zijn bij grote zus Renée-Denise en ze gelijk een bezoekje brachten aan vriendin Monique.

Monique nam Rico en Ryan ook mee naar De Sparerib en zonnestudio Sunlounge waar Rico-Jay gevulde spaarpotten overhandigd kreeg. Wat enorm lief, die betrokkenheid!

Na een gezellig nachtje logeren lag er bij thuiskomst weer een hele mooie kaart op Rico te wachten, 'Lassie', het zusje van 'Frankie', welke al eerder gestuurd werd en ook "Lassie" voelt heel lekker zacht en krijgt naast 'Frankie' een speciaal plekje ☺

Rico-Jay is maar wát blij met zulke lieve kado's en lieve mensen die aan hem denken! ‪#‎dankbaar‬! ❤❤❤

#feb2016 #logeren

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven