• RdB

Volle zakken


Onze ochtenden beginnen vaak enorm hilarisch ware het niet dat het ook meestal gepaard gaat met buikpijn.

Zo ook vanmorgen om 5 (!!) uur, toen ik gewekt werd door Rico-Jay en hij me vertelde dat zijn buik zo'n pijn deed.

Bij het openen van mijn ogen keek ik naar een stoma zak die zó op knappen stond, dat ik even bang was dat deze er ook voor zou zorgen dat het mijn ogen weer zou sluiten en trok een sprint naar de badkamer met Rico.... Voor zover mogelijk want mams is niet meer zo snel 😉

In een automatisme greep Rico met 1 hand naar de toiletspray terwijl hij met de andere hand zijn neus vast dicht kneep en deed ik een poging het zakje in een afsluitbaar opvangzakje te proppen.

Elkaar aankijkend en met een enkele knik, spoot Rico in het wilde weg met de toiletspray en trok ik het zakje los, beide onze adem zo lang mogelijk in houdend om vervolgens grinnikend en kokhalzend weer gauw in bed te kruipen.

Wellicht voor een ander schokkend, walgelijk, afschuwelijk, of beschamend,

voor ons, en dus ook voor Rico-Jay, is dit ons leven

en ja , dát hoort er ook bij.

Fijne avond en voor morgen 'fris' weer op! ☺

#maa2016 #vollezakken

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven