• RdB

Duur ambu-ritje


Tot vroeg in ochtend ben ik nog in de weer geweest met drinken en een zwetende Rico die de slaap moeilijk kon vatten, broer Ryan welke ook zijn aandacht nodig had en zelf even bijgekomen van de vreselijk beangstigende dag.

Feitelijk zijn we enkel naar Amsterdam geweest om bloed en urine waardes te checken. Da's wel een heel duur ambu ritje voor de gezondheidszorg. Graag wil ik jullie allemaal hiervoor bedanken, immers iedereen betaalt hier aan mee middels hun zorgpremie 😉 Deze onderzoeken hadden ze ook in het MST kunnen doen met eventueel (en liever had ik dat ook gezien) een buikoverzichtsfoto of scan. Dat was altijd nog goedkoper geweest!

Vanmorgen is Rico begonnen met boullion en waterijs. De buikpijn is nog wel aanvalsgewijs aanwezig maar gelukkig minder dan gisteren en hij is ook beter te pas. Na de boullion kreeg hij spontaan een bloedneus maar dat komt wellicht van het zout tekort wat nu word aangevuld...? Hij ligt nog lekker in bed en vandaag blijft hij daar ook. Even bijkomen van alle ellende en hopen dat hij weer de goede kant op gaat.

#maa2016 #duuramburitje

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven