• RdB

Golden Years donatie


Alhoewel het er gisteren veelbelovend uit leek te zien, stond Rico-Jay vanmorgen al te roepen bij de trap dat hij zo duizelig was dus gauw beneden in bed.

Ook broer Ryan kwam klagend uit bed over misselijkheid, hoofdpijn en door een val afgelopen vrijdag op school, nog steeds een zere dikke knie en pijn in de lies.

Die lies, waardoor hij met 4 jaar in het ziekenhuis belandde omdat hij niet meer kon lopen geeft steeds vocht in het heupgewricht bij elke verkeerde beweging en is erg pijnlijk.

En zo sta je dan om 8 uur 2 pannetjes soep te maken...

Rico-Jay is de dag redelijk doorgekomen, afwisselend met buikpijn, hoofdpijn en duizeligheid. Net toen hij klaar was voor de nacht kregen we een geweldig leuk bericht van Ollie en Vera;

Afgelopen vrijdag vierden zij hun 1e jubileum van Golden Years Events waarbij ze tevens een verzoek hebben gedaan aan alle medewerkers en bezoekers een vrijwillige bijdrage te leveren aan Stichting Rico-Jay To America. En die bijdrage wilden ze graag komen brengen.

Onder het genot van een kop koffie werd bekend gemaakt dat er maar liefst 1001,10 euro bij geschreven mag worden voor de nota van Boston! Wat geweldig!!

Natuurlijk kwam Rico hiervoor even uit bed om een mooie foto te maken met deze ongelofelijk lieve, betrokken schatten van mensen.

Deze bijdrage is mogelijk gemaakt met dank aan: GOLDEN YEARS EVENTS THE SOUL BLUES PROJECT DE JAARGETIJDEN CAPTAIN MIDNIGHT ANDRÉ PLATVOET PAUL SALATORY YOURY & GLEN SOUND OF THE STAR K. EQUIPMENT en de gasten welke hun jas in de garderobe hebben gehangen.

Rico straalde, wéér een stap dichter bij Boston ❤

#maa2016 #GoldenYearsEvents

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven