• RdB

Donatie Roparun Team


Na een week van veel slapen en aansterken was het wel een heel leuk weekend met veel verassingen voor Rico-Jay. Broer Ryan leerde Rico vingerhaken en samen zijn ze druk bezig om de hele familie te voorzien van pannelappen en onderzetters 馃槈

De verjaardag van papa werd met alle kinderen in de optocht van de verjaardagstraditie gevierd, hoe leuk dat ze er (bijna) allemaal waren!

Niet alleen papa maar 贸贸k Rico-Jay en broer Ryan werden verwend door iemand die anoniem wenst te blijven 茅n kregen we ook nog een heel lief berichtje voor Stichting Rico-Jay To America:

Het Roparun Team 77 heeft een heleboel materialen gedoneerd welke we kunnen gebruiken tijdens een van de aankomende markten om geld in te zamelen. Wat een geweldige afsluiting van het weekend! 鈥#鈥巇ankbaar鈥潳

#maa2016 #Roparun #team77

0 reacties