• RdB

Erkenning


Reeds eerder schreef ik de mld stichting aan vanwege Rico's dolichomegacolon en zijn problematiek welke nergens beschreven staat. Dus stuurde ik ze het goede nieuws en de plannen om in de toekomst het wellicht mogelijk te maken om kinderen te helpen in Nederland mits daar interesse en financiële mogelijkheden zijn.

Zo fijn kort daarna een reactie te krijgen waarin ze willen gaan meedenken op welke manier zij hun steentje kunnen bijdragen. Eindelijk erkenning! (zo voelt het)

In Nederland heerst er een 'pappen en nat houden' mentaliteit als een dolichocolon of dolichomegacolon is gediagnosticeerd.

Omdat de problemen na chirurgisch ingrijpen bij kinderen meestal blijven bestaan en zelfs kunnen verergeren wordt de kwaliteit van leven hierdoor ernstig verstoord.

Graag wil Stichting Rico-Jay To America zich inzetten hierin verandering te brengen.

We hebben een beetje een rommelige week met ziekenhuis bezoeken, div afspraken, de aankomende verjaardag van Rico en het aansluitende paasweekend. Even gezellig kleien kon dus ook nog wel voor het naar bed gaan 😉

Hoe geweldig is het dan, als je dan ook nog de melding krijgt van een fantastische donatie door de Ronde tafel Almelo! Zo fijn te merken dat het nu niet stopt en mensen Rico blijven ondersteunen want er is nog zo veel geld nodig.

#maa2016 #mldstichting #erkenning

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven