• RdB

8 jaar!


Hieperdepiep hoera!!! Rico-Jay is nu 8 jaar.

Weken heeft hij er naar uit gekeken Nog net niet aan de spanningen bezweken Met glimmende oogjes rechtop in bed Kreeg hij kado's op schoot gezet Blij met alles wat hij krijgen mag Want dit is Rico 's grote dag En hiermee is het nog niet klaar Want héél gauw mag hij naar Amerika!

Gisteravond, net voor we de slingers op wilden hangen kwam broer Ryan huilend vertellen dat hij weer zo'n pijn had. Pijn bij het plassen, pijn in het schaambeen, en pijn in de lies. Omdat hij al aan de max van paracetamol zat en dit nu al een aantal dagen zo is, na enkel te zijn uitgegleden, toch maar even advies gevraagd.

En zo zat broer Ryan 's avonds laat met papa bij de huisartsenpost. Een arts, bekend met Ehlers Danlos, kon geen vreemde dingen ontdekken en zelfs de uroloog kon geen verklaring geven. Wél zagen ze dat Ryan vreselijke pijn had en de enige verklaring was EDS gerelateerd.

Met goede uitleg en het advies zo snel mogelijk voor Ryan nu ook de diagnose op papier te krijgen om meer erkenning voor de pijn te krijgen, kwamen ze weer thuis en konden de slingers worden opgehangen.

Rico-Jay is jarig, mooie kaarten zijn al bezorgd en broer Ryan moet rustig aan doen, en dat is geen leuke combi.

Hoe geweldig dat ze BEIDEN vandaag een prachtig kado kregen aangeboden: VLIEGEN BOVEN HAAKSBERGEN !!

Zo jammer dat ik hun reactie niet heb gefilmd... Vier stralende oogjes en tegelijk: "echt waar??" Ja, echt waar!! "WAUW!!! "

#maa2016 #8jaar

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven