• RdB

Zo kan het dus ook


Na een weekend van bankhangen, spontane bloedneuzen, keelpijn en liespijn was het vanmorgen voor broer Ryan bloedprikken bij de Duitse arts en fysiotherapie waaruit maar weer eens bleek hoe instabiel zijn bekken is, en had Rico-Jay een thuisblijfdag met bezoek aan de huisarts waar wel vergrote lymfeklieren en grote amandelen werden gezien maar waar we voor kozen om géén medicatie te geven ivm de aankomende ziekenhuisopname in Boston.

Ik nam gelijk mijn kans te vermelden dat de laatste spuit in mijn schouder niets heeft

geholpen en ik al 4 weken wakker word van de pijn waar inmiddels tintelingen in m'n arm en hand aan toegevoegd zijn en vroeg een verwijzing voor een nieuwe spuit.

Tot mijn verbazing vroeg de huisarts eens te googelen op de vormen van carpaal tunnelsyndroom en te kijken of dit wellicht meer van toepassing was want dan zou een zoveelste spuit ook niet helpen en was ik beter af met een neuroloog. Ik moest het maar laten weten wat het moest worden.. Wat fijn dat het zo ook kan!

#apr2016 #zokanhetook

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven