• RdB

Kadootjesdag


Kadootjesdag

Vandaag was voor Rico-Jay de één na laatste dag dat hij zijn klasgenootjes zal zien voordat hij naar Boston vertrekt. De school is na de mei vakantie al weer een week open als we terug komen uit Amerika en om alle kinderen te laten weten dat Rico ze zal missen deelde hij foam vliegtuigjes uit.

Wat hij niet wist, óók de kinderen en juffen waren druk geweest om Rico iets mee te geven waardoor hij toch een beetje zijn klasgenootjes om zich heen heeft; Een heel mooi kussensloop, een wensenboekje en een mooie foto collage.

Rico was enorm verrast met deze lieve kado's en ze zullen zéér zeker mee gaan op onze reis.

Na zo'n leuke ochtend, werd er vanmiddag ook nog een heel mooi pakket gebracht namens Het Troostdekentje Overijssel waar een prachtige troostdeken voor broer Ryan in zat, een wijze-uil-knuffel voor Rico en een hartjessleutelhanger voor mama. Hoe lief en wat een verwennerij!!

Nadat er ook nog voor beiden een mooie kaart binnen kwam, en we de flyers binnen kregen welke wéderom gesponsord zijn door StarCopy Enschede, mag de dag toch met recht KADOOTJESDAG genoemd worden ❤

#kadootjesdag #apr2016

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven