• RdB

Liefdevol welkom


En toen stonden we op Amerikaanse bodem! We werden wel heel bijzonder onthaald door een grappige man met een bordje in zijn hand waarop 'DE BOER'.

Deze man bracht ons naar de auto welke ons voor 1 nacht naar het hotel zou brengen.

Een kadootje van onze vrienden in Boston....

Na een paar uur slapen zijn we inmiddels uitgecheckt in het Park Plaza Hotel.

Gisteravond na aankomst en douchen was Rico te moe om weer naar beneden te gaan.

Wel vond hij het prima dat mama even naar beneden ging om info te vragen en een peuk te roken (jaja, ik weet het, slecht)

Buiten aan gekomen vroeg ik iets verderop waar meer mensen stonden te roken of dit de rookzone was.

Spontaan gelach, er mag hier overal gerookt worden buiten.

De jongedames waar ik mee sprak wilden alles weten over Rico en direct kreeg ik te horen dat we op geen betere plek konden zijn 😊 Spontaan begonnen ze te huilen toen ik over Rico vertelde en kreeg ik een kaartje in handen gedrukt.

Eén van de dames moest donderdag in Children's zijn voor haar neefje en als ik me eenzaam voelde moest ik beloven dat ik haar zou bellen wat gevolgd werd door een big hug 😊

Het wachten is nu op onze vrienden die over een uurtje ons zullen oppikken. Met Rico zit ik gezellig aan de bar met koffie en een sapje.

De serveerster is zo onder de indruk van Rico dat ze snel een beer voor hem koopt en hem deze in handen drukt. Wat een liefdevolle mensen!

In tranen worden we weer geknuffeld en ik weet even niet wat me overkomt... Wéér werd ons verteld dat dit The place to be is Voor Rico-Jay en dus moet het gewoon goed komen!

Alle vertrouwen er in!

#mei2016 #USA #ParkPlazaHotel

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79