• RdB

Avondvierdaagse


Terwijl Rico-Jay en mama op ziekenhuis bezoek waren, was gisteren broer Ryan met broer Rick en papa zwemmen. Helaas kon het weer eens niet zonder dat Ryan zijn hoofd stootte, met een dikke bult als gevolg, inclusief duizelig en misselijk zijn.

Vanmiddag heeft mama een poging gedaan een afspraak op korte termijn te maken bij een goede orthopeed voor broer Ryan daar de verzekering het niet vergoed als hij naar Münster gaat waar de Duitse huisarts hem graag heen wilde.

Die korte termijn moet gezien worden als wachttijden tussen de 2 en 3 maand(!) (MST en Assen. Het is immers niet levensbedreigend en dat door de pijn vele school uren worden gemist is kennelijk niet interessant. Hopelijk geeft een email naar het ‪‎ErasmusMC‬ in ‪‎Rotterdam‬ een positiever antwoord ...

Desalniettemin gaan ze beiden 'gewoon' de wandelvierdaagse 'lopen' samen met grote zus Renée-Denise en papa Henk-Jan. Beide afwisselend in de rolstoel in de hoop dat de rest van de week ook nog ietwat productief op schoolgebied kan zijn...

#jun2016 #avondvierdaagse

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79