• RdB

Vakantiejuf


Half zes vanmorgen werd ik zachtjes wakker getikt en terwijl ik langzaam 1 oog opende, keek ik naar een zak welke zo op knappen stond dat het andere oog ook gauw bij kennis was, waarop we een sprint naar de badkamer maakten.

Terwijl we samen een poging deden die volle zak in een wegwerpzakje te drukken alvorens we hem los maakten, vroeg ik me af waar dit ineens vandaan kon komen.

Het enige wat in me op kwam waren de 3 flesjes sinas in het restaurant afgelopen zondag...

Op de een of andere manier vreet het energie van Rico dus vanmiddag was het voorstel gezellig even met mama een dutje te doen. Ondanks dat Rico met tegenzin in bed kroop omdat hij liever naar school ging, sliep hij binnen 5 minuten,.... 2 uur lang.

Vanavond hadden we de 10 minutengesprekken op school nadat grote broer terug kwam van een weekend Defqon.1 en kwam oppassen op zijn broertjes.

De broertjes doen het goed maar missen natuurlijk ook veel en omdat een juf aan bed nog 'de ver van ons bed show' is, hebben we besloten dat we in de grote vakantie gewoon doorgaan met oefenen en lesjes maken om de continuïteit te waarborgen.

De juffen zullen pakketjes maken en mama is met oma gepromoveerd tot vakantie-juf 😉

Rico-Jay en broer Ryan waren er, bij thuiskomst, enthousiast over. Het leek ze wel wat, beiden heel goed wetend waarin ze zichzelf kunnen verbeteren dus het zal vast goed komen.

#vakantiejuf #jun2016 #opknappen

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79