• RdB

Spelen, ijs en logeren


Dat het echte 'zomerweer' het af laat weten mag duidelijk zijn. Hoe leuk is het dan als een oud-klasgenootje belt met de vraag of hij mag komen spelen?

Dat moest natuurlijk gevierd worden met een ijsje en spelen bij IJsboerderij' t Dommerholt.

Spontaan werd broer Ryan uitgenodigd om een nachtje te logeren bij zijn vriendje en de feestvreugde was compleet.

Rico-Jay had het er echter iets moeilijker mee en was er van overtuigd dat hij nóóit kon logeren want "ik heb toch een zakje!?".

Gelukkig is overal een oplossing voor dus dat zal dan vast ook goed komen en bovendien niet iets om over na te hoeven denken nu, want vanavond zouden we eindelijk weer eens naar onze allerliefste dokter gaan in Duitsland.

Rico keek er naar uit om zijn 'lieve dokter' weer te zien, wetende dat hij altijd eerlijk en oprecht zal zeggen hoe het er voor staat terwijl hij met zijn echo apparaat Rico 'van binnen' bekijkt.

De situatie ten opzichte van voor het stoma is zichtbaar verbeterd al staat de maaguitgang nog altijd wagenwijd open. Ten opzichte van de mening en hetgeen Amerika wil gaan doen, staat hij positief tegenover en gaf ons daar nog wat tips in mee.

Ook mama's arm en schouder werd nog even bekeken en met wat medicatie en goede tips konden we tevreden weer naar huis.

Thuis gekomen was Rico-Jay de logeerpartij van broer Ryan al 'vergeten' en opgelucht kroop hij op de bank met de mededeling " ik vond het een leuke dag mama" ❤️

#ijs #logeren #aug2016

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79