• RdB

Teleurstellend vakantiehuisje


1 week per jaar gaan we er even tussenuit met opa en oma om even níet bezig te zijn met een medische strijd, de strijd om het leer'recht' en alle overheidsinstanties welke niet functioneren zoals zou moeten.

Zelf ben ik van mening dat wij niet veeleisend zijn en beschikken over een behoorlijk improvisatie vermogen. Als voormalig horecaondernemer en nog steeds bekend met de oh zo belangrijke klantvriendelijkheid en veiligheid, rekening houdende met de verminderde weerstand, de accommodatie zorgvuldig uitgezocht.

Een 6 persoons mindervalidehuisje op een RCN vakantiepark.

Hoe teleurstellend is het dan aankomen op een prachtig park, waarvan de foto's op de website kennelijk uit een andere eeuw komen, de hygiëne (op het gehele park) met een pak zout genomen moet worden, de 'vaste gasten' meer prioriteiten hebben, de technische dienst uit 1 persoon bestaat welke zijn beklag doet over het te kort aan personeel, dit óók in het horecagedeelte goed te merken is

en de organisatie in zijn geheel ver te zoeken is.

In een huisje waar de schimmel tegen de muren zit,

de vochtplekken en kapotte plinten geen uitzondering zijn,

de spinnen en spinraggen hun intrek hebben genomen,

de toiletdeur op de reparatie lijst staat omdat deze ernstig klemt en niet op slot te draaien is,

de zithoek door maximaal 4 personen (incl rolstoel) bezeten kan worden

en er een wasbak is weggehaald uit de ruime 'aangepaste' toilet en douche welke in geval van Rico-Jay juist zo nodig is en welke ook op de website vermeld stond.

Uiteraard maken we er wel wat van deze week maar we zijn weer een ervaring rijker.

#aug2016 #vakantiehuisje #schimmel #RCNvakantiepark

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79