• RdB

Afscheid van vriendjes


Aan alles wat leuk is komt weer een einde, zo ook aan het weekje weg met opa en oma.

Ondanks het enorm teleurstellend, vieze en aftandse huisje hebben Rico-Jay en broer Ryan zich toch maar mooi vermaakt met de gehuurde fietsen, al moesten deze 3x omgeruild worden vanwege diverse mankementen welke er bijna voor zorgde dat Rico weer in het ziekenhuis belandde. Van de eerste fiets zat het slot maar met 1 schroef vast waardoor het tussen de spaken gleed en waardoor Rico ten val kwam. Gelukkig betrof het enkel een kapotte knie en wat blauwe plekken..

De boottocht door de Biesbosch was indrukwekkend en de restaurants beschikten allemaal over een speeltuin of golfbaan waar Rico en Ryan zich heerlijk in konden uitleven.

Maar ook het bezoek aan de meest vreemde dierentuin van Nederland was interessant.

Er moest afscheid genomen worden van de gemaakte vriendjes, adressen werden uitgewisseld en kwam zelfs de vraag of we volgend jaar weer naar deze camping gaan. Nee dus.. al was die vraag een bevestiging dat ze het ècht leuk hadden gehad.

De terugweg 'achterlangs' was weliswaar 2x langer dan de snelweg maar des te mooier langs diverse fruit-en boomkwekers mèt reden voor een extra lunch pauze bij een nieuw Italiaans ijsrestaurant.

Thuisgekomen, vielen beide jongens dan ook voldaan, en met mooie herinneringen, in slaap.

#afscheid #aug2016 #vakantie

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79