© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79

  • RdB

Einde van de vakantie


En toen was de vakantie al weer voorbij...

Na een vervelende start door ziekte en artsenbezoeken, huiswerk en een vakantiehuisje wat niet was zoals geboekt, hebben we de laatste week nog een paar leuke dingen gedaan;

Een rondleiding door kasteel Doornenburg waarbij broer Ryan er wel voor in was de groep te laten zien hoe de meisjes er vroeger bij liepen, en hij samen met Rico-Jay mocht poseren als echte ridders. Ook wist Ryan iedereen haarfijn uit te leggen wat er anders was aan de traptreden en liet hij een ieder, inclusief ons, versteld staan door te vertellen waarom dit was.

Omdat beide jongens nog nooit op één van de Nederlandse stranden waren geweest, werd er op de warmste dag een bezoek aan Scheveningen gepland. Ondanks dat er niet gezwommen kon worden vanwege de oorontsteking van Ryan en het risico van wéér een lekkend zakje bij Rico-Jay, werd er naar hartelust gesprongen over de golven.

Even dreigde het mis te gaan met Rico toen we op een terrasje zaten maar na wat extra zout en water voelde Rico zich weer iets beter en brachten we een bezoek aan Ramon Burnet , welke het liedje "ik ben Rico-Jay" heeft geschreven en gezongen. (http://youtu.be/VQQHWBaoAM4)

Eindelijk elkaar 'in het echt' ontmoeten werd een warm onthaal waardoor het bezoek langer duurde dan eigenlijk gepland.

En als het weer dan zó mooi is en er niet gezwommen kan worden, dan is Giethoorn een superleuk alternatief om dan tóch op het water te zijn. Lekker dobberen in een fluisterbootje, een ijsje halen op het eiland, zelf ook even varen en een mooi natuurgebied ontdekken.

De vakantie is voorbij en ondanks de nare en vervelende situaties hebben de jongens het toch erg leuk gehad en kunnen ze het nieuwe schooljaar met frisse moed in. 😊

#aug2016 #eindevakantie #Scheveningen #Giethoorn #strand #kasteelDoornenburg