• RdB

De kop is er af


De kop is er af, een nieuw schooljaar en de eerste week is voorbij.

Een week waarin we midden in de drukte van de 1e schooldag, met broer Ryan bij de kinderothopeed in Assen terecht konden en waar het net zo'n topdrukte was gezien de wachttijd van een uur.

Een week waarin we 's morgensvoeg om 6 uur opgeschrikt werden en hoorden dat 'grote broer' door het oog van de naald is gekropen na een slippartij in het donker, met de auto op een net begrinte weg.

Een week waarin mama na 5 maanden pijn te horen kreeg dat ze een 'frozen shoulder' heeft en na een gemene injectie, en de opdracht 'niet bewegen met die arm', het hier voorlopig mee moet doen.

Een week waarin 'grote zus' heel stoer 50km reed #ridefortheroses en papa weer aan het werk moest naast alle hulp die hij ons moet geven.

Een week van weer de eerste zwemles voor Rico-Jay en weer beginnende pijn in de onderbuik en 'troep' 'van onderen', denkend aan weer een slijmprop in de dikkedarm....

De kop is er af en we weten weer even waar we staan 😉 Het 'strijdlijstje' voor de komende tijd is aangemaakt dus we gaan er weer voor. 😊

#dekopiseraf #sept2016

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79