• RdB

In de luchtballon


Gisteravond mocht Rico-Jay op uitnodiging van Beautiful Ballooning mee met de luchtballon van Asito B.V. Natuurlijk hoefde Rico niet alleen dus ook broer Ryan, Papa en opa mochten deze spannende belevenis meemaken.

Bij het theehuis van Kasteel Warmelo werden we welkom geheten waarna we gezamenlijk naar het veld liepen vanwaar de ballonnen zouden opstijgen.

Na een korte uitleg aan de passagiers en zelfs een kort babbeltje met Moniek Kleinsman, werd de ballon klaar gemaakt voor vertrek. Rico-Jay en broer Ryan waren zo enthousiast dat er voor zenuwen geen plaats was dus vol overgave lieten ze zich in de lucht sturen door de wind.

Terwijl zij in de lucht waren reden de auto's van Asito B.V., Enschede Ooit, grote zus Renée-Denise met oma en mama in de richting waar de ballon mogelijk zou landen, wat een stress!

Het scheelde enkele minuten waardoor we de landing net niet mee konden maken maar gelukkig waren we wel getuige van de 'doping'. Rico-Jay mag zich nu dan 'jonkheer van Diepenheim tot Albergen' noemen, net als broer Ryan (prins van Diepenheim tot Albergen), papa(keizer van Diepenheim tot albergen) en opa(hertog van Diepenheim tot Albergen). Wat een bijzondere happening!

Daarna werden we weer verwacht bij Kasteel Warmelo om te mogen genieten van de nachtballonnen-show onder het genot van een hapje en een drankje terwijl bij Rico-Jay de oogjes tegenstribbelden om maar niet dicht te vallen.

Wat een prachtige ervaring voor zoveel kinderen en dat met dank aan sponsoren en enorm veel vrijwilligers!

Graag bedanken we dan ook Sabine Tigelaar voor het opgeven bij Asito,Asito B.V. en de organisatie van Beautiful Ballooning voor de geweldige en onvergetelijke avond! ❤️

#sep2016 #BeaytifulBallooning #AsitoBV #luchtballon

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79