• RdB

Benefietavond


Vele filmpjes en foto's kwamen vandaag voorbij van de Benefietavond voor Rico-Jay en Stichting Rico-Jay To America. We hebben ze dan ook (bijna) allemaal in alle rust bekeken waarbij we in gedachten de avond nógmaals beleefden.

Rico-Jay, broer Ryan en wij allemaal hebben een waanzinnige avond gehad ondanks de trieste reden van de avond. Feest hebben we gevierd!

De presentatie welke grotendeels om te gieren was, werd afgewisseld met te gekke muziek. Rico kreeg kado's en won zelfs nog met de verloting een mooie armband en broer Ryan kreeg de gewonnen armband van Frank Schoonderbeek, zo lief. Er werd gedanst en gepraat, met een lach en een traan.

Na een spoedcursus 'DJ-worden' heeft Rico-Jay er een nieuwe wens bij ;-) DJ worden! Wat een geweldige avond!

*Meer foto's en filmpjes zijn tevens te bekijken op Management Three Media en op de facebooksite van de stichting

Enorm dankbaar voor alle gasten welke zelfs vanuit Laar in Duitsland aanwezig waren maar ook zéker voor iedereen welke deze avond mogelijk heeft gemaakt!! Wij hebben een onvergetlijke avond gehad en mogen maar liefst € 1.217,67 bijschrijven op de rekening van Stichting Rico-Jay To America.

Graag bedanken we dan ook: Valent Design Ontwerp Poster Star Copy & Print Drukwerk posters Eyesafety diverse inkoop materialen Wapen van Beckum / Bij Boenders Het beschikbaar stellen van de zaal & personeel Management Three Media beeld- en geluidsmateriaal van de gehele avond DLevents Regelen van licht en geluid HD handelsonderneming BV Bedrukte polo’s Team Rico-Jay Edda von Glitzkarinskaya Presentatie van de gehele avond Richard Feelgood Optreden DJ Marc Vano Optreden Twelive Optreden Monkey Clan Optreden Henri ten Voorde Organisatie & loting rondvlucht boven Twente Vishandel Je maatje loting 3 waardecheques voor vis naar keuze Jacco Mesman van de Zuivelhoeve winkelcentrum Zuid loting Grote zuivel emmer gevuld met noten, kaas, worst en ander lekkers Robbie Toonen loting 2 armbanden van het merk STOER Ronnie Ruysdael loting Verrassingspakket met o.a. cd Horeca Verhuur Twente loting BBQ pakket voor 10 personen Beauty Center Op Den Lande loting Waardecheque voor een schoonheidsbehandeling Familiepretpark De Waarbeek loting 2 x 4 entreekaarten Henk-Jan Nijhuis van Wijnhandel Slijterij Nijhuis loting Fles wijn Hampshire Hotel - De Broeierd Enschede veiling Overnachting voor 2 personen + 1 diner voor 2 personen Twentsche Zweefvliegclub zweefvlucht boven Twente Frank Schoonderbeek Organisatie & vrijwilliger Paul van Veen vrijwilliger Jurgen Dunkel vrijwilliger Anastasiya Koptyeva vrijwilliger Selwyn Fermont vrijwilliger Kelly Bloemhof Organisatie & vrijwilliger Henk-Jan van der Holst vrijwilliger James Breuring welke een gevulde spaarpot kwam brengen en een ieder welke niet genoemd is.

*uw logo's zullen deze week op de sponsorpagina van deze site geplaatst worden

#sep2016 #benefietavond #WapenvanBeckum

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79