• RdB

Een betrokken huisarts


Trouw gingen we afgelopen woensdag naar onze nieuwe huisarts nadat Rico-Jay wéér was weggevallen. Zijn hoofd deed nog steeds pijn en er was koorts, gezien zijn eigen temperatuur amper 36 graden is.

Nog nooit 50 minuten lang bij een huisarts gezeten, wat een geweldige man, ondanks dat ook hij niets voor ons kon betekenen. Het leek er op dat Rico 'gewoon' iets onder leden heeft, er zijn tenslotte wel meer kinderen ziek. De koorts was in ieder geval weer niet te verklaren.

Tranen met tuiten heeft Rico gehuild, dat hij niet naar school mocht. Het risico om een ander kind aan te steken óf zelf nog erger ziek te worden is te groot.

Dus werd er thuis weer wat leerwerk gedaan op de momenten dat het kon, uiteraard zònder een juf...

Volgens de huisarts zou nu de koorts met 2 tot 3 dagen moeten zakken dus vol goede hoop kwam Rico de dagen op de bank door. Het leek toch echt iets beter te gaan en er kwam al weer wat meer 'leven' in Rico. Of was dat wederom weer schijn?

Vanmorgen leek Rico zich weer slechter te voelen, té rustig ligt hij nog steeds op de bank. Gezien de koorts vrees ik dat we toch weer onze huisarts moeten bezoeken al hebben we nog ruim 20 uur voordat de school begint...

#wegvallen #okt2016 #betrokkenhuisarts

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79