• RdB

Hendrik


Na nóg een week van koorts en ziek zijn ging het gelukkig de laatste dagen weer iets beter met Rico-Jay en kon hij toch nog een paar uurtjes, naar school.

En dat kwam mooi uit want dit weekend staat weer in het teken van de paardjes bij de Military Boekelo. Op uitnodiging van EYSAFETY konden Rico-Jay en broer Ryan geheel in stijl, als clubmember, de paarden van dichtbij zien springen wat natuurlijk veel leuker is dan kijken voor de tv.

Enorm verrast door hetgeen we bij de membersclub op de bar zagen staan : 2 lieve dames hadden een prachtig paard (Hendrik) gemaakt van bloempotten waar op geboden kan worden en de opbrengst... gaat naar Stichting Rico-Jay To America!

Wat een waanzinnig leuk en fantastisch idee! #dankbaar ❤️

#okt2016 #militaryboekelo #Hendrik

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79