• RdB

50 KG oliebollenmix


Het zit er weer op, het oliebollen bakken, en iedereen zit inmiddels lekker warm bij de kachel. Vanaf vanmorgen 08:00 is er 50 kg oliebollenmix weggebakken en daarmee is vorig jaar overtroffen!

In de middag waren Rico-Jay en broer Ryan ook van de partij om te proeven en de mensen te begroeten welke niet alleen voor de oliebollen kwamen. Zo enorm leuk dezelfde mensen als vorig jaar te mogen zien welke hun oliebollen kwamen halen, maar óók nieuwe mensen te mogen begroeten, mensen van dichtbij, maar ook mensen van verder weg… Bijzonder dat we ook kennis hebben mogen maken met Jos Bosch Van'tEinde, een groot schrijverstalent en dé inspiratiebron van Rico-Jay’s Dagboek.

Enorm dankbaar voor de sponsoren; Boberik Verhuur Erik Breukers, Westerhuis Verhuur Twente, Horeca Verhuur Twente, Vishandel Je maatje en Trudy Boesveld.

Tonego 65 bedanken wij voor het beschikbaar stellen van hun kantine.

Bob Meddeler, Eyesafety, EW-EHBO, Jurgen Dunkel, Aggie Westerhof, Kelly Bloemhof, Anastasiya Koptyeva, Renée-Denise ter Maat en Rick, super bedankt voor jullie vrijwillige inzet, zonder jullie hulp was dit niet mogelijk geweest!!

Uiteraard óók enorm dankbaar voor een ieder welke zijn of haar oliebollen heeft gekocht voor Stichting Rico-Jay To America. Dankzij jullie mag Stichting Rico-Jay maar liefst € 1042,53 bijschrijven op de rekening!!

Boston, een leven zonder stoma en pijn komt dichterbij!!

Wij wensen iedereen een hele fijne avond, een geweldige jaarwisseling en een fantastisch 2017 !

#50KGoliebollenmix #dec2016

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79