• RdB

Bijdragen aan de toekomst


Afgelopen week was een productief weekje.

Rico-Jay had buiten de ‘gewone’ buikpijn en vermoeidheid,

geen extreme ongemakken en dus konden we volle kracht vooruit.

De strijd om ‘juf Els’ blijkt toch iets moeilijker te gaan dan verwacht

en daarvoor hebben we nu het ministerie aangesproken over hoe nu verder.

Een fijn gesprek met een alleraardigste woordvoerder, met een mooie brief van de Staatssecretaris van Onderwijs als resultaat, moet ons, en dus Rico-Jay, verder helpen een ‘juf aan bed’ te realiseren.

Qua financiële bijdrages aan Stichting Rico-Jay To America hadden we de verwachting, na alle feestdagen, dat het nu wel even zou stoppen, maar niets is minder waar.

Zo geweldig tóch weer bijdrages te mogen zien van diverse bekende maar ook ónbekende mensen. Die betrokkenheid zorgt er niet alleen voor dat Children’s Hospital en dus een betere levensverwachting voor Rico, dichterbij komt, maar het steunt ons ook geweldig in de erkenning van de noodzaak.

Dankzij úw steun zijn wij nóg meer gemotiveerd in de toekomst óók andere kinderen te helpen met een betere levenskwaliteit te creëren. Onze dank is dus groter dan groot!

In de strijd voor goede zorg in het ziekenhuis, hebben Rico-Jay én Ryan deze week mee gedaan aan de focusgroep ‘3 goede vragen’, in het Rijnstate te Arnhem, georganiseerd door Stichting Kind & Ziekenhuis.

Een onderzoek waarbij nu eens geluisterd werd naar wat de kinderen vinden van hoe het gaat in een ziekenhuis, wat er veranderd zou moeten worden en wat kinderen belangrijk vinden als zij het ziekenhuis moeten bezoeken.

Rico-Jay en Ryan hebben deze middag als erg leuk ervaren en vonden het heerlijk dat zíj nu eens hun mening mochten geven.

Trots dat ze bij konden dragen aan een stukje toekomst waarin het kind centraal staat en hopend dat er snel wat gaat veranderen.

Wij, als ouders, kregen nog net geen vleugels toen de kinderarts ze terug kwam brengen en ons complimenteerde over de manier van spreken en openheid van onze jongens.

Dit doel is dus behaald! :-)

Nu de rest nog.......

Lees hier waarom.

#Bijdragenaandetoekomst #jan2017

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79