• RdB

Dankbaar


En dan besef je je dat de week vakantie er bijna weer op zit. Een week welke als een waas aan ons voorbij is gegaan. Waarin ik zelfs bewust een keuze heb gemaakt of ik wel of niet naar het toilet ging… Uren wiebelend op m’n stoel zat om iedereen te bedanken, en te beantwoorden, waarna de buikpijn tóch won.

Overweldigend, al die lieve, bijzondere mensen en reacties op de uitzending van 'Weet Ik Veel'. Van stomaverpleegkundige, vrienden en bekenden tot patiënten, ouders van zieke kinderen en volkomen vreemden. Wat voelt dat goed!!

Tot op de dag van vandaag, willen mensen mee helpen, nadat Jan de Hoop zijn betrokkenheid toonde in Shownieuws, zo hartverwarmend. Dit hadden we nooit durven dromen.

Ondertussen was het hier natuurlijk vakantie voor Rico-Jay en broer Ryan. Een vakantie waarin lekkende zakjes, buikpijn, onbekende blauwe plekken en hoofdpijn niet anders waren dan anders voor de broertjes. En wat is dan leuker om één nachtje bij hun grote zus te mogen logeren? Een ‘kleine’ tegenslag vanwege inbraak bij hun grote zus in huis, maakte dat de logeerpartij niet geheel zoals gepland begon, maar zoals ze hun grote zus kennen, wist ze er tóch weer een feestje van te maken.

Het was wat dat betreft ook een pechweek voor hun grote broer welke een enkelblessure op liep op een alleraardigste kunstgrasmat welke niet ‘mee gaf’ tijdens het voetballen. De gevolgen laten nog even op zich wachten maar hé, het kan altijd erger! 😉

Veel leuker is het om te zien dat er gehoor wordt gegeven aan de oproep van Jan de Hoop en inmiddels vele anderen. Zou het lukken om in de zomervakantie af te reizen naar Children’s Hospital?

Rico-Jay verheugd zich er op en bedenkt zich al wat hij daarna allemaal kan en gaat doen, wat hij nu niet kan. Het zal allemaal tijd nodig hebben en ook daarna zal er nog een lange weg te gaan zijn maar niets is mooier dan je dromen niet af te laten nemen en te dúrven dromen! Hoop doet leven en met die gedachte gaan we graag het weekend in. 😊

Dankbaar voor een ieder welke zich in zet voor Rico-Jay om hem een beter leven te geven.

#Dankbaar #maa2017

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79