• RdB

Een gelukkig leven


Het snookercentrum,de jaren 90, 's nachts rond 4 uur, als alle gasten weg waren en we nog met een klein gezelschap na zaten te babbelen, schoonmaakten en dit nummer op het hardst door de geluidsboxen dreunde......heerlijke tijd!

Hardop zeg ik dat als ik dood ga, ze dít nummer moeten draaien, het beste nummer ooit in mijn ogen. Waarop Rico-Jay zegt: "als ik later dood ga moeten ze "Happy" draaien. Ryan vind dat ongepast vanwege het vrolijke nummer en de trieste aangelegenheid op dat moment. Ik doe nog een poging te zeggen dat iedereen dat zelf mag weten, maar Rico weet het weer prachtig te verwoorden:

"Is helemaal niet raar! Het is mijn lievelingsnummer en dan weten de mensen tenminste dat ik een gelukkig leven heb gehad" #iksmelt...

#Eengelukkigleven #jan2017

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79